Jdi na obsah Jdi na menu
 

4 stupně mužské lásky

3. 5. 2011

 

4 stupně mužské lásky

4 stupně mužské lásky

Přítelova láska k vám prochází několika stadii. On vám sice nepřizná, v jakém stupni se právě nachází, ale prozradí ho řeč těla.

 

1. stupeň: Začínáte se mu líbit
Jak se chová: Ve vaší přítomnosti je nejistý, moc nemluví, a když už ze sebe vymáčkne delší větu, nejspíš se zakoktá. Nebo naopak jede jako rádio a snaží se na vás udělat dojem neustálým vtipkováním.
Co říká jeho tělo: Jestli má dost sebevědomí, hledá záminky, aby se vás mohl „náhodou“ dotknout. Pokud si moc nevěří, neustále kontroluje, jestli vypadá dobře: uhlazuje si vlasy, urovnává límec u košile, olizuje si rty. A když se na vás podívá, trochu se mu rozšíří zorničky. Je to jasné: líbíte se mu!

4 stupně mužské lásky (Foto: profimedia.cz)2. stupeň: Zamiloval se
Jak se chová: Snaží se vás začlenit do svého světa. Chce, abyste ho doprovázela do posilovny, v neděli vás láká na fotbal a bere vás mezi své kamarády. V téhle fázi je také možná odsune na vedlejší kolej a tráví mnohem víc času s vámi.
Co říká jeho tělo: Potají si vás prohlíží, a když ho přistihnete, neuhne pohledem. Často se vám dlouze a upřeně dívá do očí. Při každé příležitosti se vás dotkne – zastrčí vám pramen vlasů za ucho, sáhne si do vaší kapsy pro kapesník, pohladí vás při řeči po tváři. V restauraci si sedne vedle vás, aby vám byl blíž.

3. stupeň: Je do vás blázen
Jak se chová: Možná si myslíte, že s chlapy cloumají nejžhavější city v prvních dnech vztahu. Ve skutečnosti jejich láska zraje jako víno a po několika týdnech nebo měsících je vášnivější než na začátku. Jestli váš drahý dospěl do téhle fáze, vyžaduje spoustu sexu a pořád se vás chce dotýkat.
Co říká jeho tělo: Když vyrazíte mezi lidi, muž dává najevo, že patříte k sobě. Objímá vás kolem ramen, bere vás za ruku, hladí po vlasech, dává vám ochutnat jídlo ze svého talíře – zkrátka vyjadřuje nejen erotickou touhu, ale i zájem a lásku.

4. stupeň: Myslí to s vámi vážně
Jak se chová: Pokud by rád posunul vztah o krok dál, mluví o vás dvou jako o týmu. Když ho kamarádi pozvou na víkend na chatu, automaticky odpoví „přijedeme“ a ne „přijedu“. Jestliže musí udělat důležité rozhodnutí, zajímá ho váš názor. Jediný zápor: Možná s vámi hovoří méně než na začátku vztahu. Má totiž pocit, že všechno podstatné už jste si sdělili.
Co říká jeho tělo: Pokud často zrcadlí vaše pohyby, určitě s ním můžete počítat do budoucna. Je s vámi tak pevně citově svázaný, že občas bezděčně zopakuje vaše gesto (třeba si dá nohu přes nohu, prohrábne si vlasy, dá si ruku do kapsy, zabubnuje prsty o stůl).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář